Uuniriisipuuro (gluteeniton, vegaaninen)

Vanha kunnon uuniriisipuuro on hyvä ja helppo iltapala, josta ruokkii lapset myös seuraavan päivän välipalalla. Meillä kaikille syöjille tällä hetkellä sopiva vaihtoehto on riisimaito, joten tämä ohje on laadittu sitä hyödyntäen. Puuroon käynee mikä tahansa kasvimaito, joka ruokavalioon sopii, mutta veden kanssa puuro jää mielestäni liian irtonaiseksi ollakseen kovin herkullista. Ohje on maidoton ja gluteeniton.

Ainekset

Valmistaminen

  • Kaada riisimaito uunivuokaan, lisää riisit, ripaus suolaa ja margariininokareet.
  • Paista 200°C noin tunnin ajan ja sekoittele muutaman kerran puuron kypsyessä.
  • Nauti kanelin ja kasvimaidon tai mehukeiton kanssa.

Lisää gluteenittomia ja vegaanisia herkkuja Erikoisen Hyvää -reseptikirjoista. Liitythän seuraamaan Erikoisen Hyvää myös Instagramissa ja Facebookissa

Jätä kommentti